Herock kleding

                                       

 klik op de afbeelding voor meer informatie

ESSENTIALS:

Deze lijn omvat de basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent die dagelijks aan het werk is, of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver met een passie voor het betere kluswerk, elke zoektocht  naar de juiste uitrusting begint hier. De artikelen in deze basiscollectie dragen het Herock logo enkel aan de binnenkant en zijn dus uitermate geschikt voor extra bedrukkingen en borduringen. Perfecht als je het imago van je bedrijf nog extra in de verf wil zetten! 

 

 

Additionals


 

Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item dat meot beantwoorden aan een unieke vereiste? Je vindt het ongetwijfeld hier in de Additionals-lijn. Deze collectie is in eerste instantie ontworpen voor de professionals, maar ook de iets meer ervaren klusser al tussen de Additionals zijn gading vinden. Ook de artikelen in deze lijn laten meer dan genoeg ruimte over voor het plaatsen van een bedrijfslogo of een ander ontwerp. 

 

 

Experts

In deze collectie vind je de absolute top van het Herock assortiment: deze lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meest exclusieve artikelen en de meest duurzame stofkwaliteiten, en wordt alleen verkocht door officiele distributiepartners.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herock