Muthing klepelmaaiers

Muthing klepelmaaiers worden geproduceert in Soest, in Duitsland. Een bedrijf dat een voorsprong heeft qua ontwikkeling op de concurrentie. Muthing biedt een zeer gevarieerd programma klepelmaaiers voor zowel de particulier, de professionele groensektor en de grootschalige landbouwsector.

De machines kenmerken zich door een hoge afwerking zowel technisch als wel laktechnisch. Een hoogwaardige poedercoating laklaag beschermt de machine tegen weersinvloeden. Op technisch gebied is duidelijk te zien dat door aanwezigheid van CNC machines de machine wordt verwaardigd. De strakke afrondingen, de zuiverse snijkanten van het plaatmateriaal geven de machine een strakke en professionele afwerking.
De slijtdelen worden vervaardigd in hardmetaal. dit komt ook de leverduur van de machine ten goede, tevens worden hierdoor de machinekosten per uur verlaagd.

Muthing een ruim leveringsprogramma van 80 cm werkbreedte voor een tweewielig aangedreven machine, tot 8,70 mtr werkbreedte voor de grootste landbouwtraktoren welke momenteel leverbaar zijn in de markt.
Kortom Muthing is een grote speler in de markt van de klepelmaaiers