New Holland TD3.50

TRADITIONELE EENVOUD. MODERNE EFFICIËNTIE

New Holland heeft een lange en rijke traditie in de productie van efficiënte en betrouwbare tractoren. De TD3.50-tractor werd ontworpen en gebouwd om te beantwoorden aan de vraag naar een degelijk ontworpen, betrouwbaar werkpaard. Hij heeft een nominaal vermogen van 48 pk, ROPS-platform en 4WA en is zuinig, makkelijk te onderhouden en eenvoudig te besturen. Dit alles gecombineerd met een uitgebreid aanbod opties, hoge prestatieniveaus op het veld en het erf en een lage eigendomskost. TD3.50: waarde voor uw geld en een hogere productiviteit voor uw landbouwbedrijf.

 

UITERST VEELZIJDIG

New Holland beschikt over een ongeëvenaarde expertise in het ontwerp en de ontwikkeling van kleine tractoren. Het TD3.50-model is ideaal voor toepassing bij kleinschalige landbouwbedrijven en veehouders en beschikt over alle eigenschappen om te voldoen aan de noden van kleine landgoeden, gemeenten en serres.

 

LAGERE KOSTEN. ONVERVALSTE WAARDE

Het brandstofverbruik bedraagt bij 1800 tpm slechts 185 kWh. Lange onderhoudsintervallen van 300 uur voor de motor zorgen voor lage bedrijfskosten gedurende zijn hele levensduur. De robuuste constructie zorgt voor een lange levensduur en goede inruilwaarde. Bij New Holland zijn uitzonderlijke prestaties betaalbaar.

 

COMFORT EN ERGONOMIE

Bij de TD3.50 zitten alle belangrijke bedieningen precies waar nodig. Even belangrijk is het feit dat repetitieve taken makkelijker werden gemaakt omdat de bedieningen hiervoor dicht bij elkaar gegroepeerd werden. Dit werkt veel makkelijker en is minder vermoeiend voor de bestuurder.

 

Productomschrijving New Holland TD3.50 Productomschrijving New Holland TD3.50 Productomschrijving New Holland TD3.50 Productomschrijving New Holland TD3.50